De nieuwe cobit® impact bits en slagdoppenset

De nieuwe cobit® impact bits en slagdoppenset

cobit® heeft een nieuwe schroefbitset in haar programma, de BT23B. Deze 23-delige bitbox bevat Torx (25 en 50 mm) , Phillips (25 en 50mm), Pozidriv (25 en 50 mm) en Inbus (25 mm) schroefbits. De speciale impact bithouder is sterk en toch slank.

Fabrikanten van accuschroefmachines bieden steeds vaker de impact-schroefmachine aan. Door de harde klappen van deze machines komen vaak de schroeven en ook de schroefbits aan een vroegtijdig einde. Om dit te voorkomen heeft cobit® een bitbox samengesteld met de meest gangbare IMPACT schroefbits die men in een impact-schroefmachine wil gebruiken. De nieuwe cobit® impact bits kunnen, door het zogenaamde nabehandelingsproces “ontlaten” van de schroefbits direct na het hardingsproces in de oven, de klappen van een impact-schroefmachine veel beter verdragen dan de gebruikelijke bits. Kijk ook eens naar de flyer 20141001_IMPACT_Flyer , waarin het hele programma van de cobit® impact bits opgesomd staat. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Neem voor uw wederverkoopcondities contact met ons op.

De 50 mm lange bits zijn op dit moment nog niet los verkrijgbaar. Voor het einde van het jaar zal het programma echter flink uitgebreid zijn. Met name de langere impactschroefbits blinken (juist door hun langere lengte en daardoor groter torsiebereik) uit qua levensduur.

 

Ook nieuw in het cobit® programma is de BT7-Impact. Deze set bevat:

– de meest gangbare 1/2″ slagdoppen met de maten 13, 17, 19, 21 en 23 mm

– 1/2″ verlengstuk om de slagdoppen in een accumachine te gebruiken

– 1/4″ bithouder om schroefbits op een 1/2″ slagmachine te gebruiken.

De eindgebruikersprijs exclusief BTW bedraagt €31,90.

 
Neem voor uw wederverkoopcondities contact met ons op.