Cobit Schroefbits

Cobit schroefbits voor vakmensen
Cobit dopsleutelset

Cobit levert schroefbits voor vakmensen. We zijn een Duits merk schoefbits en impact doppen voor professioneel gebruik met lagere prijzen dan de reguliere merken. We produceren bij de besten van Taiwan en houden Europese voorraad in Remscheid.
In het complexe samenspel tussen de (slag)schroefmachine, de schroefbit en de schroef, wil je liefst niet dat er iets kapot gaat. Maar ALS er dan toch iets kapot moet, dan maar het liefst de schroefbit. En op deze fijne scheidslijn van heel blijven en kapot gaan, is het van cruciaal belang de JUISTE bit te kiezen. Natuurlijk niet alleen de maat maar ook de kwaliteit, het toegepaste fabricageproces en eventueel de juiste coating.


In tegenstelling tot vrijwel alle andere fabrikanten, beperkt Cobit zich niet tot slechts gefreesde bits of alleen gesmede bits. Alleen persen, de goedkoopste en kwalitatief slechtste manier van schroefbits produceren, gebruiken wij niet. Mocht je meer van de achtergronden willen weten, klik dan hier voor gedetailleerdere informatie.


Op het gebied van kwaliteit gaat Cobit de strijd aan met alle anderen. Kwaliteit uit zich sterk bij het gebruik van bits in de meest zware omstandigheid: Impact. De IMPACT-bits van Cobit zijn de beste op de markt.
Cobit heeft een grote sortering aan sets. Wij streven ernaar om de klant de keuze te geven voor meer dan alleen de gooi-en-smijt-setjes die ALLE merken al voeren en waar de prijs-erosie zo heeft huisgehouden, dat je als handelaar er niets meer aan kan verdienen. Cobit heeft sets met een toegevoegde waarde voor de eindgebruiker en die niet door andere fabrikanten worden aangeboden. Voorbeelden zijn de IMPACT-dopsleutelset, of de op een specifieke toepassing gerichte sanitairset (zie afbeelding gallerij onder) of een speciale hout-set.

Verpakkingsconcepten

Cobit heeft 3 verpakkings-concepten.
Allereerst is er bulk. Neutrale zakken van veelal 100 stuks, maar ook 50 of 25 stuks komen voor, al naargelang de soort bit of dopsleutel. De bits van Cobit zijn neutraal. Het merk staat er niet op gestempeld of gelaserd. Ideaal om verder te transformeren naar een private brand.
Vervolgens zijn er de polybags, en de sysboxen. Deze laatste 2 concepten zijn voorzien van het merk Cobit en een euro-ophangoog.