Scala Meetgereedschappen

Scala meetgereedschappen goed alternatief voor Wezu?

Scala Messzeuge GmbH staat sinds 1938 voor innovatieve en hoogwaardige meetgereedschappen voor de vakhandel. We hebben een grote range aan kwaliteits meetgereedschappen waaronder het Alinox-programma met lichtgewicht schuifmaten tot een lengte van 4 meter. Scala Messzeuge heeft verder natuurlijk linialen, winkelhaken, blokhaken, verstekhaken, passers en veel meer.

Onze meetgereedschappen zijn leverbaar in hun beschermende verpakking zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Daarnaast hebben wij een SB-verpakkingsconcept, speciaal geschikt voor onze kwaliteits-meetgereedschappen. Dit concept is met 2 uitgangspunten ontwikkeld. Ten eerste moet het voor de handel praktisch zijn. Ten tweede moet het esthetisch zijn en klanten verleiden tot koop. Het resultaat is een manier van presenteren die het merk Scala Messzeuge en daarmee ook de toegevoegde waarde voor de handelaar versterkt.

De basis van ons nieuwe verpakkingssysteem is een milieu-vriendelijke rugkaart in de vorm van een scheepszeil waarop onze producten gepresenteerd worden. Het product staat in het middelpunt en kan door de klant aangeraakt worden. Dit verstekt weer de kwaliteitsbeleving die Scala Messzeuge wil uitstralen. De markante kleur-vorm-combinatie versterkt de herkenbaarheid van het merk.

Pictogrammen leggen belangrijke producteigenschappen en bediening uit.

Scala meetgereedschappen alternatief  Wezu

De 100 meest gangbare Scala artikelen zijn beschikbaar in SB-verpakking. Indien gewenst leveren wij, in overleg met u, een op uw behoeften afgestemde Scala-wand of een mini-display (70 x 90 cm).

Scala meetgereedschappen tbv rail

Scala Messzeuge heeft als 1 van de weinige aanbieders van meetgereedschap een groot programma meetgereedschappen tbv het spoor (rail). Niet iets voor de traditionele vakhandel maar wel degelijk een flinke markt. En met rail bedoelen we niet uitsluitend treinen maar al het op rails rijdende materieel zoals trams, kade-kranen en meer. Onze gereedschappen meten o.a. de spoorkranshoogte, wielradius, buffer slijtage. Maar bijvoorbeeld ook AR-afstand en dikte van de remschijven. Download onderstaande folder voor ons rail-programma.

261.321 Wielprofielmeter ten behoeve van spoorkransdikte, -hoogte, -breedte en de QR-maat. Met verstelbare magneethouder.