Contact Ternbach vraag aanvraag

Voor contact met Ternbach

Voor contact met Ternbach voor een vraag of aanvraag zit je hier op de juiste pagina. Ons team zit klaar om je vragen te beantwoorden.

(Prijs)aanvragen kunnen we alleen beantwoorden wanneer je een handelaar bent. Ben je dat niet, dan kunnen we je doorverwijzen naar één van onze dealers in Nederland bij jou in de buurt.

Ben je handelaar, dan zouden wij het fantastisch vinden als je besluit dealer van één of meerdere van onze merken te worden. Geeft aan welk(e) merken je interesse hebben en neem contact op of maak een afspraak.

Heb je een toepassingsvraag? Stel hem hier. We staan in direct contact met de product- en materiaalspecialisten bij onze fabrieken. Zodoende krijg je het juiste advies.

Wil je de beschikbaarheid van een product weten, dan is dit de plek.

Ben je handelaar en wil je toegang tot de prijslijsten, vraag dat hier aan.

Voor contact met Ternbach voor een vraag of aanvraag, vul onderstaand contact-formulier in. Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

    Ons adres is: Ostaaijensebaan 19, 4885JB Achtmaal, Nederland

    We hebben een Youtube-kanaal waar we informatieve video’s over onze producten delen. Vergeet niet onze bijdragen te “liken” en dat je je abonneert op ons kanaal wordt zeer op prijs gesteld.