Voelkel Draadsnijgereedschap

Voelkel draadsnij-gereedschap uit voorraad

Voelkel draadsnij-gereedschap uit voorraad

Het Voelkel-programma bestaat uit circa 12.000 unieke artikelnummers. Waar de meeste merken in het beste geval tot M52 gaan, daar gaat Voelkel met gemak overheen. EN: Voelkel levert al haar artikelen uit voorraad!

Op het gebied van schroefdraad is er wereldwijd enorm veel keuze. Het gebruik varieert van branche tot branche, van toepassing tot toepassing en zelfs van land tot land. Geen enkel merk ter wereld heeft alles. Maar Voelkel komt ver. Machinetappen en handtappen. Los en in sets. Kleurring machinetappen speciaal voor lastige materialen. Tappen met bits-aansluiting. Tbv binnendraad of buitendraad. De soorten schroefdraad die Völkel heeft zijn: M/MF/BSW/BSF/BA/W/UNC/UNF/UN/UNS/UN-8/UN-12. Verder nog G(BSP)/Rc(BSPT)/Rp(BSPP)/PG/Tr. En niet te vergeten NPT/NPTF/NPS/Rd/FG/BSC/Vg. Nogmaals: Voelkel levert al haar artikelen uit voorraad!

Voelkel draadsnijgereedschap is van een uitstekende industriële kwaliteit. We gebruiken alleen het beste HSS-staal. Met innovaties zoals de HexTap en de TwinBox proberen we het de vakman zo gemakkelijk mogelijk te maken.

HexTap van Voelkel

HexTap is een systeem om schroefdraad te snijden op moeilijk bereikbare plaatsen. Waar je normaal met een tapkruk grote slagen moet maken, heb je soms plaatsen waar je moet tappen waar de ruimte er niet is. Met een moersleutel, ratel of inbussleutel kan je dan alsnog de slag maken. Zie dit illustratief filmpje van HexTap.

TwinBox van Voelkel

Indien je schroefdraad wilt snijden in een lastig materiaal met een kleurringtap, dan hebt je wellicht een bijpassende spiraalboor nodig. Het TwinBox-concept van Voelkel levert beide in een nette verpakking.Zie dit illustratief filmpje van TwinBox.