DUITS PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP VOELKEL - V-COIL - SCALA - WGB - COBIT

Ternbach

Ternbach Agenturen BV is een fabrieksagent voor een aantal Duitse merken professioneel gereedschap voor de vakman.

VÖLKEL GmbH in Remscheid (D)

Met meer dan 100 jaar ervaring en een passie voor schroefdraad snijden, repareren en meten, is VÖLKEL dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige schroefdraadgereedschappen. Onze productie vindt plaats in 5 landen, waar we met toewijding de kwaliteit en specificaties bewaken. Met een assortiment van 12.000+ artikelen, direct uit voorraad, in Remscheid, bieden we de meest concurrerende combinatie van industriële kwaliteit en lage prijs. Onze logistiek zorgt ervoor dat jouw behoeften snel worden vervuld. Of je nu op zoek bent naar tappen, snijplaten, sets, V-Coil of kalibers, bij VÖLKEL vind je het allemaal.

Cobit GmbH in Remscheid (D)

Wij zijn het betaalbare kwaliteits-alternatief voor de grote schroefbitmerken. Met ons complete assortiment en uitstekende leverperformance bieden wij kwalitatieve oplossingen voor al je schroefbehoeften. Onze producten overstijgen de normen. Ontdek ons uitgebreide assortiment schroefbits in diverse vormen, lengtes en kwaliteiten, verbindingsstukken, bithouders, dopsleutels (ook extra lang), IMPACT krachtdoppen en assortimenten/bitboxen.

Westfälische Gesenkschmiede Breckerfeld WGB (D)

WGB merkgereedschappen zijn veel meer dan zo maar gereedschappen. Ze zijn gesmeed met de hoogste precisie om een leven mee te gaan. Elk gereedschap wordt vervaardigd volgens de DIN- en ISO-normen. We garanderen minstens 25 procent meer koppel voor al onze gereedschappen dan hun respectievelijke DIN- en ISO-norm. Oók voor roestbescherming. Al onze momentsleutels zijn volledig gekalibreerd en gecertificeerd.

We stellen onze sleutelwijdte toleranties strakker in dan de DIN-normen voorschrijven. De marges van onze hardheidswaarden zijn zelfs strakker ingesteld dan hun normen. En we laten graag zien dat we doen wat we zeggen. Je kunt ons testen en dat zelf vaststellen.

Wij leveren deze merken aan de (professionele) gereedschaps (groot)handelaar. Dus ben je handelaar in professioneel gereedschap voor de vakman, neem contact op met Ternbach.

Bezoek ons YouTube-kanaal voor video’s over onze producten, nieuws en toepassingen.