DUITS PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP VOELKEL - V-COIL - SCALA - WGB - COBIT

Ternbach

Ternbach Agenturen BV is een fabrieksagent voor een aantal Duitse merken professioneel gereedschap voor de vakman.

Voelkel GmbH heeft een enorm breed en diep programma gereedschappen op het gebied van schroefdraad. Zij bieden zowel gereedschap om schroefdraad te snijden, te repareren of te meten aan. Het programma draadreparatie heet V-Coil. Het complete programma heeft meer dan 12.000 artikelen en zijn altijd leverbaar uit voorraad.

Westfälische Gesenkschmiede Breckerfeld GmbH of kort WGB heeft een groot programma handgereedschappen. WGB is één van de oudste producenten van handgereedschappen in Duitsland. WGB produceert voor zichzelf maar ook voor veel andere gerenommeerde gereedschapmerken.

Scala Messzeuge GmbH bestaat sinds 1938 en heeft een grote range aan kwaliteits meetgereedschappen waaronder het Alinox-programma met lichtgewicht schuifmaten tot een lengte van 4 meter. Als 1 van de weinige aanbieders van meetgereedschap heeft Scala verder een groot programma tbv het spoor (rail). Onze gereedschappen meten o.a. de spoorkranshoogte, wielradius, buffer slijtage. Maar bijvoorbeeld ook AR-afstand en dikte van de remschijven.

Cobit GmbH levert een groot programma schroefbits en slagdoppen. Wij hebben veel speciale bits zoals extra lange dopsleutels, extra lange schroefbits, dopsleutels voor impact en Torx T-Rip om maar wat te noemen.

Wij leveren deze merken aan de (professionele) gereedschaps (groot)handelaar. Dus ben je handelaar in professioneel gereedschap voor de vakman, neem contact op met Ternbach.

Bezoek ons YouTube-kanaal voor video’s over onze producten, nieuws en toepassingen.