cobit®

cobit®

CoBit IMPACT dopsleutels magnetisch

cobit® is producent van een complete lijn professionele schroefbits en doppen.

cobit® houdt voorraad in Remscheid Duitsland. Onze bits en doppen worden geproduceert in Taiwan door de beste specialisten op hun gebied.

In het complexe samenspel tussen de (slag)schroefmachine, de schroefbit en de schroef, wil je liefst niet dat er iets kapot gaat. Maar ALS er dan toch iets kapot moet, dan maar het liefst de schroefbit. En op deze fijne scheidslijn van heel blijven en kapot gaan, is het van cruciaal belang de JUISTE bit te kiezen. Natuurlijk niet alleen de maat maar ook de kwaliteit, het toegepaste fabricageproces en eventueel de juiste coatings.

In tegenstelling tot vrijwel alle andere fabrikanten, beperkt cobit zich niet tot slechts gefreesde bits of alleen gesmede bits. Alleen persen, de goedkoopste en kwalitatief slechtste manier van schroefbits produceren, gebruiken wij niet. Mocht je meer van de achtergronden willen weten, klik dan hier voor gedetailleerdere informatie.

Op het gebied van kwaliteit gaat cobit® de strijd aan met alle anderen. Kwaliteit uit zich sterk bij het gebruik van bits in de meest zware omstandigheid: Impact. De IMPACT-bits van cobit® zijn de beste op de markt.

cobit® heeft een grote sortering aan sets. Wij streven ernaar om de klant de keuze te geven voor meer dan alleen de gooi-en-smijt-setjes die ALLE merken al voeren en waar de prijs-erosie zo heeft huisgehouden, dat je als handelaar er niets meer aan kan verdienen. cobit® heeft sets met een toegevoegde waarde voor de eindgebruiker en die niet door andere fabrikanten worden aangeboden. Voorbeelden zijn de IMPACT-dopsleutelset, of de op een specifieke toepassing gerichte sanitairset (afbeelding) of een speciale hout-set.

Sanitair-Bitbox-cobit

cobit® heeft 3 verpakkings-concepten.

Allereerst is er bulk. Neutrale zakken van veelal 100 stuks, maar ook 50 of 25 stuks komen voor, al naargelang de soort bit of dopsleutel. De bits van cobit® zijn neutraal. Het merk staat er niet op gestempeld of gelaserd. Ideaal om verder te transformeren naar een private brand.

Vervolgens zijn er de polybags, en de sysboxen. Deze laatste 2 concepten zijn voorzien van het merk cobit® en een euro-ophangoog.

Sysbox verpakking

 

 

Ons programma bestaat uit:

  • verschillende fabricage methoden zoals frezen en smeden
  • verschillende coatings zoals TiN CVD en PVD, diamant, diamant/IMPACT, diamant/IMPACT/TiN
  • verschillende  vormen zoals Phillips, Pozidriv, zaagsnede, Torx, TTAP, zeskant (inbus), XZN, SQDR, TorqSet, TriWing, Spanner, Ribe, Clutch en Assy (van alle vormen hebben wij licentie), maar ook met kleurring, RVS of torsie-vorm
  • verschillende lengtes van 25 tot en met 150mm en IMPACT in 25, 30 en 50mm
  • dopsleutels voor bouten, IMPACT en kleurkopschroeven
  • bithouders, verlopen en verlengstukken
  • sleutels in inbus en Torx
  • enz enz

Kijk voor het complete programma online op de pdf-catalogus Cobit_catalogus_2018.

 

Snelspanbithouder met hoek-functie 03545

cobit® snelspanbithouder met magneet en om-de-hoek functie, 03545

T-Rip Torx van CoBit

Torx T-Rip in schroefbits (ook in IMPACT) en sleutels: Klemt de schroef echt stevig vast!

 

CoBit magnetische bithouders

Voorbeeld van cobit® magnetische bithouders met ophangoog.

CoBit_02228_BT7_Impact_2

cobit® IMPACT dopset 13 tm 24mm, 02228