Merken

Ontdek onze (duitse) kwaliteitsmerken.

Merken van Ternbach Agenturen

Ternbach Agenturen B.V. vertegenwoordigt in Nederland 9 Duitse kwaliteits merken van 6 fabrikanten:

Merken van Ternbach Agenturen

Lees meer over deze merken door op één van de links onderop deze site te klikken of bezoek de respectievelijke websites van de merken.

Wat is een agent en wat zijn agenturen?

Zodat voor iedereen duidelijk is wat een agent is en wat agenturen zijn, is hier een beknopte uitleg:

Ternbach Agenturen B.V., is agent voor een aantal buitenlandse fabrieken (de agenturen). Ternbach Agenturen B.V. is een authentiek agenturenbedrijf, wat wil zeggen dat wij voor rekening en risico van onze opdrachtgevers (de agenturen) hun producten op de Nederlandse markt promoten en verkopen en voor hen de contacten onderhouden met afnemers en potentiële klanten. Ternbach Agenturen B.V. heeft zelf geen voorraad. Leveringen komen direct van de fabriek. Voor deze diensten wordt Ternbach Agenturen B.V. betaald door de agenturen. Voor u als klant zijn wij dus geen kostenverhogende factor. In tegendeel.

Wie zijn onze klanten?

Klanten van Ternbach Agenturen B.V. of beter gezegd van de agenturen, zijn de professionele (gereedschap)handelaren en distributeurs.

 

 

Onze merken

Een aantal van onze merken is sterk als OEM-er en Private Branding. Een bewijs dan onze fabricage-competentie werkt. Wij bieden de constante kwaliteit die u als kwaliteitshandelaar aan uw klanten wilt bieden.

 • WGB

  Opgericht in 1909 als Westfälische Stollen- und Schraubenfabrik Breckerfeld, werd de onderneming een jaar later ingeschreven als WSB in het Handelsregister als “fabrikant van ijzerwaren voor het dagelijks gebruik voor de bevolking”…..

 • Völkel

  VÖLKEL kan zich bogen op 95 jaar ervaring in het produceren van draadsnijgereedschappen en heeft zich ontwikkeld tot een van de leidende aanbieders in de wereld van standaard draadsnijgereedschappen uit voorraad….

 • V-Coil

  V-Coil is een draadreparatie systeem van Voelkel GmbH. De range bestaat uit Metrisch (M2 – M36), G (BSP), UNC, UNF, UNx8, BSW en BSF. Zowel sets als draadbussen en sets voor specifieke toepassingen.

 • cobit®

  cobit® is het merk schroefbits geproduceerd door de besten in het Verre Oosten; Uitstekende kwaliteit tegen on-Europese prijzen. Ook OEM en Private Branding.