Nieuws

12
mrt

Nieuwe catalogus van Scala Meetgereedschappen

Nieuwe catalogus van Scala Meetgereedschappen

In de nieuwe catalogus presenteert Scala haar omvangrijke assortiment kwaliteits meetgereedschappen.

De uitbreiding van het assortiment hangt nauw samen met de steeds strengere nationale en internationale normen op het gebied van kwaliteitsborging. Een hele rij met nieuwe producten zal helpen om aan deze eisen te voldoen, of in ieder geval ze te meten.

Alinox

Met de Scala-Alinox werkplaatsschuifmaten wordt het mogelijk om te werken met een zeer groot meetbereik terwijl de werkplaatsschuifmaat die toch hanteerbaar blijft. Scala-Alinox schuifmaten zijn ook verkrijgbaar in anti-magnetische uitvoering.

Winkelhaken

Gradenbogen, winkelhaken, blokwinkelhaken, verstekhaken, zwaaihaken, flenswinkelhaken, centreerwinkelhaken, plaatwinkelhaken, smidse winkelhaken, steekpassers, steekpassers met stelboog, voetjespassers, kraspennen enz. enz.

Milieu bewuste verpakking

Ons verpakkingsconcept is zo opgebouwd dat onze producten beschermd zijn, er goed uit ziet, de eindgebruiker ruim voldoende informatie biedt EN milieu vriendelijk is. Wij zijn zeer succesvol met onze display en mini-display waarbij de klant niet alleen verleidt wordt door de mooie kleurstelling en assortiment maar waarbij het meetgereedschap goed zichtbaar is en aan te raken is.

Flyer acties eindgebruikers

Periodiek komt Scala met een flyer met gangbare producten op het gebied van meten, aantrekkelijk geprijsd voor de kritische eindgebruiker maar ook voor jou als handelaar.

Kijk hier naar de laatste versie Scala actie tot en met 30 april 2015

Voor meer informatie, neem contact op met Ternbach B.V. via 06 26 052 746 of info@ternbach .nl of bezoek de website van Scala Messzeuge GmbH via http://www.scala-mess.de/index.php/home.html